Formularz wyszukiwania

Miasto Stoleczne Warszawa

Dziesiatki miejsc na poranne spacery

Technik technologii żywności T.16 Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych

  • Powiększ
  • Zwykły
  • Pomniejsz
Bookmark and Share
opublikowany: środa, 23 listopada, 2016 - 11:51
Dzielnica: 
Praga Południe
Nazwa jednostki: 
Centrum Kształcenia Praktycznego
Ulica: 
ul. Mińska 1/5
Status: 
Nabór zakończony
Kwalifikacja: 
T.16

Opis kwalifikacji: 

Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów cukierniczych
Zawód: 
Technik technologii żywności
Wymagania: 
Dostarczenie następujących dokumentów : zgłoszenie na kurs świadectwo ukończenia ostatniej szkoły,zaświadczenie lekarskie o braku przeciwwskazań do nauki w zawodzie wystawione przez lekarza.
Data rozpoczęcia kursu: 
2015-02-14
Typ kursu: 
zaoczne
Telefon kontaktowy: 
22 619 00 38